Benieuwd naar vernieuwd

Het domein “hattrickpercussion.nl” was er al. Dat hadden we als een kado ontvangen van Mark Thiecke.
De website zelf was als gratis site gemaakt op WordPress.com en via hattrickpercussion.nl werd je doorgelinkt naar hattrickpercussion.wordpress.com

Vanaf april 2015 wordt de site op een eigen server gehost met WordPress weblog software.

Het voordeel is dat de site nu volledig responsive werkt en dat er geen reclameblok meer onder de pagina’s en berichten wordt getoond.

De opzet van de website is onveranderd gebleven. Om vooral een dynamische site te willen zijn, starten we vanuit een BLOG. Het belangrijkste zijn onze berichten. Daar draait het om. Als het goed is dan gaan die ergens over. En daarnaast maken we gebruik van de mogelijkheden die WordPress biedt om als CMS (Contentmanagementsysteem) te fungeren. Met daarin de traditionele onderwerpen zoals “Media”, “Projecten” wat we doen “Over” wie we zijn en hoe je “Contact” met ons kunt opnemen.
Vanuit berichten en pagina’s zijn regelmatig verwijzingen over en weer. Zo krijgt een pagina een functie als een soort kapstok van berichten.

De ervaring die is opgedaan in WordPress.com, kan nu doorgroeien in de nieuwe website. Weer een volgende stap. En zo groeit er iets moois.

hattrickpercussion.wordpress.com is geworden

hattrickpercussion.nl

de nieuwe website van Hattrick Percussion

Logo Hattrick Percussion

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *