Voorzitter

Bestuur

Voorzitter
Nick Albers

Hoi, ik ben Nick, geboren in het jaar 1991 en houd van muziek maken, fotograferen/ filmen en ben werkzaam als beheerder op Kinderboerderij de Goffert in Nijmegen.

Voordat ik voorzitter werd:
Het moment dat Jan, Bram en Natasja(voorzitter) bij mij kwamen weet ik nog goed. Drie enthousiastellingen met een hart voor muziek, vroegen of er een mogelijkheid was om de ruimte op de kinderboerderij te huren om AMV-lessen te gaan geven én ‘s avonds de ruimte te gebruiken als repetitieruimte voor volwassenen.

Omdat ik 7 jaar op gitaarles heb gezeten was het bij de eerste repetitieavond al duidelijk, de sfeer is goed, leuke mensen en ik werd al uitgenodigd om de volgende keer mee te spelen in de band. Inmiddels speel ik al 3 jaar mee en is de band uitgegroeid tot een ontzettend leuke en gezellige groep.
Mijn rol als voorzitter komt dan ook niet als een hele grote verassing aangezien ik veel actief ben voor de band.

Vanaf begin dit najaar heb ik het stokje overgenomen van Natasja. Natasja is één van de oprichters geweest, maar heeft minder tijd om de rol van voorzitter te blijven uitvoeren.

De enige voorwaarde voor mij om voorzitter bij hattrick te kunnen/willen zijn is dat ik tijdens mijn werk op de boerderij mij zal presenteren als beheerder en buiten de boerderij mij actief zal presenteren als voorzitter van stichting Hattrick Percussion.

Vragen of opmerkingen?
Ik verneem het graag.

Een hartelijke Hattrick groet,
Nick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *