Collecte Oranjefonds

logo oranjefonds
Hattrick Percussion collecteert samen met Oranjefonds.
Opbrengst voor muzieklessen op kinderboerderij De Goffert en sociale initiatieven in Gelderland.

Van 27 april tot en met 2 mei zal Hattrick Percussion samen met het Oranje Fonds collecteren in de wijk Grootstal, Nijmegen. Van het bedrag dat Hattrick Percussion ophaalt, krijgen zij zelf de helft. Daarmee maken ze het mogelijk om muzieklessen te geven op kinderboerderij De Goffert. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Gelderland. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.
Muziekles hoort bij opvoeding en heeft een positieve invloed bij de ontwikkeling van kinderen.

Het is voor het eerst dat het Oranje Fonds in het hele land collecteert. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen maken het op iedere plek in Nederland mogelijk dat zóveel mensen zich inzetten voor een ander en de samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven.

Door nu samen geld op te halen kunnen we hen extra ondersteunen. Alle geldstromen lopen via het Oranje Fonds, wat zorgt voor maximale garantie en fiscaal voordeel voor donateurs.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.


Klik hier voor meer informatie over ons project Pop en Percussie de Goffert.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *